TARIEVEN

KINDERFEESTJES


CATWALK PARTY
- MODEL & CATWALK PARTY Duur 2 uur kosten €165 t/m 8 personen
- HAIR & CATWALK PARTY Duur 2 uur kosten €175 t/m 8 personen
- PHOTOSHOOT & CATWALK PARTY Duur 2 uur kosten €220 t/m 8 personen
BEAUTY PARTY
- MAKE-UP PARTY Duur 2 uur kosten €165 t/m 8 personen
- HAIR & MAKE-UP PARTY Duur 2 uur kosten €175 t/m 8 personen
DANCE PARTY
- DANCE PARTY Duur 2 uur kosten €165 t/m 8 personen

WORKSHOPS


CATWALK
- MODEL & CATWALK WORKSHOP Duur 2 uur kosten €165 t/m 8 personen
- HAIR & CATWALK WORKSHOP Duur 2 uur kosten €175 t/m 8 personen
BEAUTY
- BEAUTY WORKSHOP Duur 2 uur kosten €165 t/m 8 personen
- HAIR & MAKE-UP WORKSHOP Duur 2 uur kosten €175 t/m 8 personen

* Bovengenoemde prijzen zijn inclusief gebruik visagie materialen, drankjes en eten.

EXTRA DEELNEMERS

Ben je met meer dan 8 personen? Geen probleem! Voor elke extra deelnemer hanteren wij een meerprijs van €15 per persoon.

EXTRA'S


THEMA PARTY'S

Boek je je party liever met een Frozen of Unicorn thema? Dan komt er €25 per party bij t/m 8 personen. Voor elke extra deelnemer bij een thema party hanteren wij een meerprijs van €5 per persoon.

THEMA WORKSHOPS

Boek je je workshop liever met een Unicorn thema? Dan komt er €25 per workshop bij t/m 8 personen. Voor elke extra deelnemer bij een thema workshop hanteren wij een meerprijs van €5 per persoon.

SUSHI

Sushi lovers onder ons, opgelet! Voor een meerprijs van €10 per persoon boek je er de heerlijkste sushi bij. Zoals: nigiri’s, california rolls en maki’s.

GOODIEBAG

Een leuk gevulde goodiebag mee naar huis? Deze goedgevulde goodiebag bestaat uit een toilettas en leuke beauty musthaves met een extra verrassing voor de jarige. Je betaalt €30 per party of workshop t/m 8 personen. Voor elke extra deelnemer hanteren wij een meerprijs van €5 per persoon.

VIDEOCLIP

Vanaf het tweede uur van het feestje of workshop zullen er foto’s worden gemaakt en zal er gefilmd worden door een cameraman. Als herinnering wordt er een film gemaakt van circa 5 minuten waardoor je iets leuks hebt om op terug te kijken! LET OP: de uitbreiding met cameraman is alleen in de weekenden bij te boeken tegen een meerprijs van €60.

FOTOSHOOT

De mooiste momenten vastleggen doe je natuurlijk met een professionele fotoshoot in een fotostudio. Voor een meerprijs van €50 boek je er al een fotoshoot bij van circa 45 minuten. Deze foto’s krijg je naderhand digitaal toegestuurd.