MODEL&CATWALK PARTY

Model & Catwalk Party


Tijdens dit kinderfeestje ben jij als jarige samen met je vriendinnen model voor 1 dag! Je krijgt catwalk les en leert jezelf op te maken met spetterende show make-up. Daarnaast mag je kiezen uit de glamour outfits die voor jullie klaar hangen naast de catwalk. Jij en je vriendinnen stelen tijdens deze party letterlijk de ‘’show’’.

Voordat je jezelf gaat presenteren op de catwalk, krijg je natuurlijk eerst les. Dit bestaat uit verschillende onderdelen zoals: fotoposes, loop- en draaitechnieken, groepschoreografie en lopen op muziek. Deze les wordt door ervaren en professionele docenten gegeven die meer dan bereid zijn om jullie net dat beetje meer zelfvertrouwen te geven. Na een limonade-pauze gaan we beginnen aan het tweede onderdeel, de make-up workshop. Hiervoor neem je plaats in onze visagie ruimte waar we beginnen met een creatieve activiteit. Onder begeleiding breng je spetterende show make-up bij jezelf aan en leer je alle facetten voor jouw glamour make-up look.

Aan het einde van de Model & Catwalk party zal iedereen op de catwalk stralen als een topmodel!

Jouw party bestaat uit:


  • Ontvangst met limonade en snoepjes
  • Catwalk workshop
  • Limonade Pauze
  • Visagie Workshop
  • Omkleden in glitter&glamour showkleding
  • Showen van accessoires en make up
  • Eventuele cadeautjes uitpakken voor de jarige doen we met een spelletje

De party sluiten we samen af door een mooie groepsfoto te maken. De foto’s worden naderhand toegestuurd zodat iedere deelnemer nog een leuk aandenken heeft! Ook jongens zijn meer dan welkom! Wat de samenstelling ook wordt: wij maken ons concept passend. De totale duur van de Model & Catwalk Party bedraagt 2 uur. Bekijk de tarieven van de kinderfeestjes

TIP: Beleef je je party liever in een magische en vrolijke stijl? Kies dan voor één van onze twee thema party’s zoals Frozen of Unicorn om jouw party compleet te maken! Bekijk de leuke extra´s om je party te upgraden met pannenkoeken eten of met een leuk gevulde goodiebag.