FOTOSHOOT & CATWALK PARTY

FOTOSHOOT & CATWALK PARTY


Tijdens deze party word jij als jarige samen met je vriendinnen helemaal omgetoverd als model voor 1 dag! Je krijgt catwalk les om te leren lopen als een écht model. Na te hebben gekozen uit de glitter & glamour outfits krijgen jullie een professionele fotoshoot, gevolgd door een spetterende eindshow. Jij en je vriendinnen stelen tijdens deze party letterlijk de ‘’show’’.

De catwalk les bestaat uit verschillende onderdelen zoals: fotoposes, loop- en draaitechnieken, groepschoreografie en lopen op muziek. Het wordt door ervaren en professionele docenten verzorgd die meer dan bereid zijn om je net dat beetje meer zelfvertrouwen te geven. Na een limonade-pauze neem je plaats in onze visagie ruimte waar we beginnen met het de make-up workshop.

Met een creatieve activiteit beginnen we vervolgens aan de make- up workshop en leer je onder begeleiding mooie make-up bij jezelf aan te brengen. Wij leren je alle facetten voor jouw glamour make-up look! Nadat je gekozen hebt uit de glitter & glamour outfits die voor jullie klaar hangen naast de catwalk, is het tijd voor een professionele fotoshoot in de fotostudio.

De FOTOSHOOT & CATWALK PARTY bestaat uit


  • Ontvangst met limonade en snoepjes
  • Catwalk workshop
  • Limonade-pauze
  • Make-up workshop
  • Omkleden in glitter & glamour outfits
  • Professionele fotoshoot
  • Eventuele cadeautjes uitpakken voor de jarige met een spelletje

De totale duur van de Fotoshoot & Catwalk Party bedraagt 2 uur. Klik hier voor de tarieven van de kinderfeestjes.

TIP: Beleef je je party liever in een magische en vrolijke stijl? Kies dan voor één van onze drie thema party’s zoals Frozen of Unicorn om jouw party compleet te maken! Bekijk de leuke extra´s om je party te upgraden met pannenkoeken eten of met een leuk gevulde goodiebag