Catwalk Party


Tijdens een van onze catwalk party’s leer je jezelf presenteren op de catwalk. De party’s worden door ervaren en professionele docenten gegeven die meer dan bereid zijn om jullie net dat beetje meer zelfvertrouwen te geven. Want wanneer je (nog) zelfverzekerder bent, kun je het mooiste uit jezelf halen!

De party’s bestaan uit verschillende onderdelen zoals: fotoposes, loop- en draaitechnieken, groepschoreografie en lopen op muziek. Bij de Model & Catwalk Party krijgt iedereen onder begeleiding een show make-up look. Voordat je in de glamour kleding zal schitteren op de catwalk, worden bij de Hair & Catwalk Party ook glamorous kapsels gecreëerd. Ga je voor steil, een vlecht, krullen of wil je het mooi opsteken? Uiteraard zullen onze professionals helpen in de keuze en voorstellen doen om een kapsel te kiezen dat het beste bij jou past.

Nadat je gekozen hebt uit de glitter & glamour outfits die voor jullie klaar hangen naast de catwalk, is het bij de Fotoshoot & Catwalk Party eerst nog tijd voor een professionele fotoshoot in de fotostudio. Nadat jullie je op zijn mooist hebben laten vastleggen, zal hierna de eindshow worden gelopen op de catwalk.

Tijdens onze kinderfeestjes zijn jongens ook meer dan welkom! Stoere poses en oefeningen op de catwalk en in plaats van het make-up gedeelte ontwerpen de jongens eigen t-shirts die ze tijdens de eindshow kunnen showen. Wat de samenstelling ook wordt: wij maken ons concept passend!