UNICORN PARTY

UNICORN PARTY


Unicorns hebben iets magisch.. Daarom kun je van je kinderfeestje een unicorn thema feestje maken en nemen wij je mee in de magische wereld van unicorns!

De party’s met een Unicorn thema staan in het teken van magie. Tijdens dit kinderfeestje beleef jij als jarige samen met je vriendinnen een magische unicorn dag! Onder begeleiding van onze beauty expert krijgen jullie een echte unicorn look waarbij je wordt opgemaakt met vrolijke regenboogkleuren. Natuurlijk mogen glitters niet ontbreken... Daarom is er glitter oogschaduw en kun je je nagels met glitternagellak lakken. Afhankelijk van de gekozen party, krijg je ook een mooi kapsel waarin we de eenhoorn van een unicorn verwerken. Voor jouw unicorn look krijgt iedereen een gekleurde regenboog tutu aan en worden er als finishing touch glitters in de haren gesprayd zodat jullie letterlijk kunnen schitteren op het podium, “de catwalk”. Uiteraard is de limonade-pauze ook in unicorn stijl. Zo beleven jullie de magische en kleurrijke wereld van unicorns waarin glitters natuurlijk niet mogen ontbreken tijdens jouw gekozen thema party!


Ben je gek van unicorns en lijkt het je leuk om in unicorn stijl te dansen? Dan is de unicorn Dance Party echt iets voor jou!
Een swingend kinderfeestje waarin jij als jarige samen met je genodigden op een echt unicorn lied zult dansen.


Het liedje waarop gedanst wordt tijdens de Dance Party in unicorn thema is
Dolly Style Unicorns & Ice Cream


Meer informatie over een Catwalk party, Beauty Party of Dance Party, of de tarieven van de thema party’s vind je hier.

TIP: Neem hier ook een kijkje tussen de keuzes in extra´s zoals een leuk gevulde goodiebag!