MAKE-UP PARTY

MAKE-UP PARTY


Een groep mooie meiden en een workshop vol met make-up is natuurlijk een gouden combinatie!

Houden jij en je vriendinnen ook zo van make-up? Dan is deze make-up party echt iets voor jou. Je leert namelijk onder begeleiding van onze beauty expert je huid te verzorgen en jezelf prachtig op te maken. Om straks het verschil goed te kunnen zien, zullen we tijdens het ontvangst van jou en je vriendinnen een foto maken. Dit is de ‘voor’ foto.

Onze beauty expert neemt jullie stap-voor-stap mee in het reinigen en verzorgen van de huid. Tijdens het reinigen krijgen jullie allerlei tips om eenmaal thuis beter te kunnen herkennen welke verzorging jouw huid(type) nodig heeft. Na het gezicht voorbereid te hebben met een masker en een verzorgende crème, oefenen we de make-up looks eerst op papier en wisselen we ideeën uit op het gebied van de laatste make-up trends. Aan de hand van een kleurenwaaier kijken we welke kleuren jullie goed staan. Dan kan het make-uppen beginnen! Met behulp van onze beauty expert creëer je een echte glamour make-up look.

De make-up party van Studio Lauris onderscheidt zich door onze catwalk. Aan het einde van deze party mag je samen met je vriendinnen jezelf met accessoires presenteren op de catwalk. Hier maken we dan ook een originele ‘na’ foto, zodat je een leuk aandenken hebt voor thuis!

Jouw party bestaat uit


  • Ontvangst met limonade en snoepjes
  • Het maken van de ‘voor’ foto
  • Limonade Pauze
  • Make-up workshop
  • Showen van accessories en make-up op de catwalk
  • Afsluiting: groepsfoto en het maken van de ‘na’ foto

De party sluiten we samen af door een mooie groepsfoto te maken. De foto’s worden naderhand toegestuurd zodat iedere deelnemer nog een leuk aandenken heeft!

De totale duur van de Make-up Party bedraagt 2 uur. Bekijk de tarieven van de kinderfeestjes

TIP: Beleef je je party liever in een magische en vrolijke stijl? Kies dan voor één van onze drie thema party’s zoals Frozen of Unicorn om jouw party compleet te maken! Bekijk de leuke extra´s om je party te upgraden met pannenkoeken eten of met een leuk gevulde goodiebag.