FROZEN PARTY

Frozen Party


Ongetwijfeld heb je Frozen al meer dan honderd keer gezien. Voor het bewonderen van de Disney prinsessen hoef je niet meer naar Disneyland Parijs. Stel je voor dat jij de ster bent van jouw party in Frozen stijl. Of het nu koud is of de zon schijnt, het is altijd een perfecte dag om een Frozen prinses te zijn!

Een zingende sneeuwpop, een stuntelende eland, en twee prinsessen “Let it go, let it goooooo”. Zing mee met de Frozen playlist die wij speciaal voor jullie aanzetten in onze studio om helemaal in de Frozen sfeer te komen. De party’s met een Frozen thema staan in het teken van de prinsessen Elsa en Anna en hun leven in Arandelle. Tijdens dit kinderfeestje ben jij als jarige samen met je vriendinnen een Frozen prinses voor één dag! Onder begeleiding van onze beauty expert krijgen jullie een echte Frozen look. Afhankelijk van de gekozen party, krijg je ook een mooi aangemeten prinsessen kapsel met een vlecht en een kroon. Tot slot wordt iedereen omgetoverd in de prinsessenjurken van Elsa of Anna zodat jullie kunnen schitteren op het podium: de catwalk. Zo lijkt het alsof jullie zo uit de Frozen film zijn komen lopen!


Kan je alle liedjes uit de Frozen film meezingen, maar wil je er ook op kunnen dansen? Dan is de Frozen Dance Party echt iets voor jou!
Een swingend kinderfeestje op een zelf gekozen lievelingslied van de Frozen film. Als jarige geef jij van te voren een liedje aan ons door waar je graag samen met je genodigden op wil dansen.

Je hebt de keuze uit

  • Zullen we een sneeuwman maken (Do you wanna build a snowman)
  • Liefde geeft ons ruim baan (Love is an open door)
  • Laat het gaan (Let it go)

Meer informatie over een Catwalk party, Beauty Party of Dance Party, of de tarieven van de thema party’s vind je hier.

TIP: Neem hier ook een kijkje tussen de keuzes in extra´s zoals een leuk gevulde goodiebag!