HAIR&MAKE-UP PARTY

HAIR&MAKE-UP PARTY


Wil je de uitstraling hebben van een echte diva? Dan past deze party goed bij jou! Dit is namelijk onze populaire Make-up Party in de plus variant!

Allereerst maak je kennis met onze beauty expert en haarstylist en vervolgens gaan zij met jullie aan de slag. Onze beauty expert neemt jullie stap voor stap mee in het reinigen en verzorgen van de huid. Tijdens het reinigen krijgen jullie allerlei tips om eenmaal thuis beter te kunnen herkennen welke verzorging jouw huid(type) nodig heeft. Nadat het gezicht is voorbereid met een masker en een verzorgende crème, oefenen we de make-up looks eerst op papier. Aan de hand van een kleurenwaaier kijken we welke kleuren jullie goed staan. Dan kan het make-uppen beginnen! Met behulp van onze beauty expert creëer je een echte glamour make-up look.

Natuurlijk krijgen jullie ook tips over het gebruik en trends van make- up, zodat je thuis verder kan experimenteren. Terwijl de make-up les bezig is, neem je 1-voor-1 plaats bij de hairstylist voor een eigen gekozen glamourkapsel. Ga je voor steil, vlechten, krullen of opsteken? Ondertussen worden de nagels gelakt om de look compleet te maken. Ga je voor kleurrijk, nude of voor glitter?

De Hair & Make-up Party van Studio Lauris onderscheidt zich door onze catwalk. Aan het einde van deze party mag je samen met je vriendinnen jezelf presenteren met accessoires op de catwalk. Hier maken we dan ook een originele ‘na’ foto, zodat je een leuk aandenken hebt voor thuis!

Jouw party bestaat uit


  • Ontvangst met limonade en snoepjes
  • Het maken van de ‘voor’ foto
  • Make-up workshop
  • Haarkapsel uitkiezen
  • Limonade Pauze
  • Omkleden in glitter&glamour showkleding
  • Showen van accessoires en make up op de catwalk
  • Afsluiting: groepsfoto en het maken van de ‘na’ foto

Aan het eind zorgen we ervoor dat iedereen eruit ziet als een echte diva voor de gezamenlijke groepsfoto. De foto’s worden naderhand toegestuurd zodat iedere deelnemer nog een leuk aandenken heeft!

De totale duur van de Make-up Queen Party bedraagt 2 uur

TIP: Beleef je je party liever in een magische en vrolijke stijl? Kies dan voor één van onze drie thema party’s zoals Frozen of Unicorn om jouw party compleet te maken! Bekijk de leuke extra´s om je party te upgraden met pannenkoeken eten of met een leuk gevulde goodiebag