ON LOCATION

Nodig ons bij je uit op locatie!

VOOR KINDEREN T/M 15 JAAR


Studio Lauris biedt ook originele lessen bestaande uit Beauty, Catwalk & Dans workshops op locatie aan bijvoorbeeld op school of op kinderdagverblijven. Deze onderdelen duren minimaal een half uur per groep (uitbreiding is mogelijk). Vul ons contactformulier in voor meer informatie.

Woon je wat verder weg en is het lastig om voor een kinderfeestje met een groep kinderen naar onze Studio in Montfoort te komen? Dan is het mogelijk om een kinderfeestje aan te vragen op locatie. Hiervoor gelden onze "op locatie kinderfeestjes" tarieven en kan worden ingepland als onze agenda en reistijd het toelaten. Wij geven deze kinderfeestjes op locatie op uitzondering omdat je de ultieme ervaring voor een onvergetelijk kinderfeestje toch echt in onze studio ervaart! Vul ons contactformulier in om te ontdekken of dit mogelijk is op de gewenste datum.

VOOR TIENERS EN VOLWASSENEN


Studio Lauris biedt ook lessen van onze bekende workshops op locatie aan. Wil je jouw vriendin verrassen tijdens een babyshower op locatie? Of wil je met het bedrijf een workshop catwalk lopen organiseren? De mogelijkheden zijn eindeloos. Stuur ons gerust een berichtje met jouw ideeën en dan maken we er een leuke samenwerking van.