BEAUTY WORKSHOP

BEAUTY WORKSHOP


Deze workshop is voor iedereen die er graag mooi en verzorgd uit wil zien. Voor jezelf, met je moeder (en dochter), zus of vriendinnen of als uniek vrijgezellenfeestje? Bij Studio Lauris ben je aan het juiste adres. Wil jij jezelf een keer anders leren opmaken en je look veranderen? Wij leren je graag hoe je de perfecte make-up look creëert die bij jou past. Wat je onder andere kunt verwachten zijn adviezen over huidverzorging, het gebruik van kleuren en tips voor het aanbrengen van (een snelle) make-up.

De make-up workshop van Studio Lauris wordt uitgevoerd onder het genot van drankjes en lekkere hapjes. Het is niet alleen ontzettend leerzaam, maar ook nog eens hartstikke leuk om te doen!

GESCHIKT VOOR

  • vrijgezellenfeest
  • Bedrijfsuitje/Bedrijfsactiviteit
  • Activiteit voor vriendinnen
  • Verjaardagsfeest
  • Teamuitje sportclub
INHOUD WORKSHOP

Tijdens de workshop geven wij je handige tips en tricks afgestemd op de nieuwste beauty ontwikkelingen en trends van dit moment. Voor een mooie make-up look is het belangrijk te zorgen voor een goede basis. Daarom zullen we eerst de huid reinigen en verzorgen met een masker en crème. Hierna stemmen we de make-up look af op de kleur van je huid, haar en ogen. Onderdelen die aan bod komen zijn highlighten, contouren en het shapen van de wenkbrauwen. Tijdens de workshop maken wij gebruik van de make-up van merken als Chanel, Yves Saint Laurent, Dior, NYX, Douglas en meer. Vervolgens kunnen jullie zelf aan de slag in onze visagieruimte en kun je onder begeleiding lekker experimenteren!

Heb je zelf een onderwerp die je graag extra uitgelicht wilt hebben? Geef het aan! Dan stemmen wij de make-up workshop op jouw wensen af.
De Beauty workshop van Studio Lauris onderscheidt zich door onze catwalk. Aan het einde van deze workshop mag je samen met je vriendinnen jezelf presenteren op de catwalk. Hier maken we dan ook een originele ‘na’ foto, zodat je een leuk aandenken hebt voor thuis!

DATA&RESERVEREN

Deze workshop is op vrijdag, zaterdag en zondag te boeken. U kunt deze workshop boeken via onze contactpagina